Športsko društvo

Odbojkašice osvojile srebro u ligi!!!

Naše odbojkašice osvojile su izvrsno drugo mjesto u ligi i tako ostvarile najbolji ligaški rezultat dosada!!!

Više ...

Povijesni uspjeh Sv. Petra u KMNL

Završila je još jedna sezona Katoličke malonogometne lige "Bl. Alojzije Stepinac" te je na kraju sezone župa i ŠD Sv. Petar ostvario povijesni uspjeh, a to je da su sve četiri ekipe koje se natječu u ovom natjecanju ostvarile pravo nastupa u 1.KMNL slijedeće sezone. Do sad niti jedna župa nije imala više od dvije ekipe u prvoj ligi, a Sv. Petar sada može imati četiri. Momci čestitamo! Ukupno su osvojena dva prva mjesta i jedno treće, a detaljnije o rezultatima i trofejima na kraju sezone čitajte u nastavku.

Više ...

Održana skupština ŠD i KK Sv. Petar

U nedjelju, 20.05. s početkom u 19:30 sati održana je redovna skupština  Športskog društva i Košarkaškog kluba Sveti Petar. Na skupštini se ujedno oblježilo i 5. godina postojanja KK Sv. Petar. Nakon skupštine, auditoriju od oko 50 okupljenih članova ŠD, obratio se naš gost te večeri Povjerenik za patoral mladih Zagrebačke nadbiskupije, vlč. Ivica Budiščak, sa prigodnom katehezom. Nakon službenog i duhovnog dijela, uslijedilo je druženje uz prigodnu zakusku.

Više ...

Uspjeh Športskog društva na Uskrs kupu 2012

Športsko društvo Sveti Petar može se pohvaliti odličnim uspjesima na Uskrs kupu 2012. Osvojena su 3 srebra i jedna nagrada za Fair Play. Više čitajte u nastavku.

Više ...

25 godina Uskrs kupa

25 godina je prošlo od prvog Uskrs kupa, koji su organizirali mladi naše župe davne 1987. godine. Taj prvi Uskrs kup odigrao se na športskim terenima na Kozjaku, a glavni organizator je bio naš župljanin i sadašnji član našeg župnog pastoralnog vijeća Krešimir Buntak. Uz Krešimira, u organizaciji je sudjelovao i njegov brat Tomislav, također sada član našeg ŽPV, koji je kasnije postao i predsjednik Katolika na djelu, začetnika Katolične malonogometne lige. Uskrs kup 2012 će se održati ovog vikenda, 21. i 22.4., a detaljnije o svemu čitajte u nastavku.

Više ...

12. kolo KMNL

Ove subote, 14.04., trebalo bi se održati 12. kolo seniorske KMNL te 9. i 10. kolo krizmaničke KMNL. Kažemo trebalo bi, jer se nadamo da će vremenske prilike dopustiti da se utakmice stvarno i odigraju. Utakmice seniorske lige igraju se standardno na terenima Kušlanove gimnazije, dok se krizmaničke utakmice igraju na terenima OŠ Matija Gubec i OŠ Horvati na Knežiji. Raspored za naše ekipe pogledajte u nastavku.

Više ...

basketball Košarka treninzi
seniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
juniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
mlađi kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
football Nogomet treninzi
seniori Sveti Petar 1
 • srijeda, 21:00 - 23:00 Velesajam
seniori Sveti Petar 2
 • petak, 19:00 - 21:00 Kaptol
seniori Sveti Petar 3
 • ponedjeljak, 22:00 - 23:00 ŠRC Jelenovac
seniori Sveti Petar SV
 • Nema informacija o terminima treninga.
krizmanici Sveti Petar krizmanici
 • Nema informacija o terminima treninga.
prvopričesnici Sveti Petar prvopričesnici
 • Nema informacija o terminima treninga.
volleyball Odbojka treninzi
Seniorke OK Sveti Petar
 • nedjelja, 11:00-12:00 OŠ Ivana Filipovića