Športsko društvo

Sv. Petar ponovno prvak KMNL-a, pitanje koji?

Drugu sezonu za redom Sv. Petar Zagreb imati će prvaka KMNL-a! Pitanje je samo da li će naša najstarija ekipa, Sv. Petar 1 obraniti naslov, ili ćemo imati nove prvake, našu najmlađu ekipu Sv. Petar SV. Naime, matematički su jedna i druga ekipa pobjegle svojim pratiocima i osigurale prva dva mjesta. Pitanje je samo tko će između ove dvije ekipe biti uspješniji do kraja. Više u nastavku.

Više ...

Završetak KOL-a

Završila je još jedna sezona katoličke odbojkaške lige. I ove godine naša Župa je imala svoje predstavnike u obje kategorije (ženska i mix). U ženskom dijelu lige sudjelovalo je šest ekipa koje su tijekom sezone odigrale ukupno 60 utakmica. Naša ekipa sv. Petra odigrala je 10 utakmica te pobijedila u čak 8 dvoboja, no nažalost na putu prema osvajanju zlata stala joj je ekipa sv. Nepomuka, koja je u obje međusobne utakmice izborila pobjedu (2:0 i 2:1).

Više ...

Blaženi Alojzije – nada među nama!

Moćnik blaženoga Alojzija Stepinca koji je početkom korizmenoga vremena pošao iz naše prvostolnice, a prenosi se od župe do župe, bit će u našoj župi u četvrtak, 5. ožujka. Moćnik s moćima Blaženika ćemo u 17 sati svečano unijeti u našu crkvu te na poseban način izraziti čašćenje u pobožnosti. Pozivamo sve vjernike da sudjeluju u pobožnosti.

Više ...

Blagoslovljen Božić i sretna Nova godina!

Športsko društvo Sveti Petar želi svim svojim članovima te svim prijateljima i sportskim kolegama blagoslovljen Božić i sve najbolje u novoj 2015. godini.

Više ...

Petrovo 2014 - raspored za četvrtak

Nažalost kiša je pokvarila prvi dan turnira Petrovo, tako da mali nogomet i košarka nisu održani. Tako da je turnir otvoren utakmicama u odbojci koja se igra u dvorani. Za sutra je najavljena bolja prognoza pa se nadamo da će startati i ostala dva sporta. Što se košarke tiče, sutra se igraju mlađe kategorije. Prijave kreću od 14:30, a sam turnir pola sata kasnije. Nogomet starta u 16:45, a raspored pogledajte u nastavku. Odbojka se nastavlja od 18 sati, a rezultate današnjeg dana nađite također u nastavku.

Više ...

Turnir Petrovo 2014 - Sven Vuić

thumb I ove godine Športsko društvo Sveti Petar organizira već svoj tradicionalni turnir "Petrovo - Sven Vuić". Turnir će se odvijati od 25. - 28.06.2014. Natjecatelji mogu sudjelovati u 3 sporta: malom nogometu (futsalu), odbojci i stretballu (uličnoj košarci). Detaljnije čitajte u nastavku.

Više ...

basketball Košarka treninzi
seniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
juniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
mlađi kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
football Nogomet treninzi
seniori Sveti Petar 1
 • srijeda, 21:00 - 23:00 Velesajam
seniori Sveti Petar 2
 • petak, 19:00 - 21:00 Kaptol
seniori Sveti Petar 3
 • ponedjeljak, 22:00 - 23:00 ŠRC Jelenovac
seniori Sveti Petar SV
 • Nema informacija o terminima treninga.
krizmanici Sveti Petar krizmanici
 • Nema informacija o terminima treninga.
prvopričesnici Sveti Petar prvopričesnici
 • Nema informacija o terminima treninga.
volleyball Odbojka treninzi
Seniorke OK Sveti Petar
 • nedjelja, 11:00-12:00 OŠ Ivana Filipovića