Športsko društvo

Dominacija ŠD Sv. Petra u katoličkim ligama

thumb Trenutno se od katolickih liga održava jedino košarkaška ljetna liga dok su sve ostale lige završile za ovu sezonu, a završna sveta misa, podjela i velika fešta održane su prošlog vikenda u župi Sv. Josipa na Trešnjevci. Vec smo pisali o uspjesima naših ekipa u ovoj sezoni, ali sada nakon proglašenja odlucili smo pobrojati sve trofeje koje su ekipe našeg športskog društva osvojile. Lista je stvarno impresivna, a možete ju procitati u nastavku.

Više ...

Sv. Petar 1 ispao u četvrtfinalu državnog

Kako smo i najavili osvajači zagrebačke KMNL, naša ekipa Sv. Petar 1, zaputila se proteklog vikenda na državnu završnicu KMNL-a, koja se održavala u Porečko-pulskoj biskupiji. Naša ekipa pružila je dobru igru, ali je nes(p)retno zaustavljena u četvrtfinalu. Detaljnije u nastavku.

Više ...

Sv. Petar 1 osvojio KMNL!

Ekipa Sv. Petar 1 osvojila je Katoličku malonogometnu ligu "Bl. Alojzije Stepinac"! Tako je nakon 5 godina naslov opet stigao u župu Sv. Petra. Naši dečki predstavljati će Zagrebačku nadbiskupiju na državnoj završnici KMNL-a, a detaljnije čitajte u nastavku.

Više ...

Rezultati Final-four-a mješovitog KOL-a

Ovaj vikend se igrala završnica katoličke mix odbojkaške lige, tako zvani „final four“. Taj mini turnir igraju četiri najbolje ekipe na tablici koje su svoje bodove vrijedno skupljale pobjedama i odlascima na vjerske susrete. Naše odbojkašice i odbojkaši uvjerljivo su držali prvo mjesto tablice te tako učestvovali tom mini turniru. O rezultatima čitajte u nastavku.

Više ...

Početak KKL-a

Obavještavamo Vas da Katolička 3x3 košarkaška liga kreće u novu sezonu. Sastanak povodom početka "Katoličke 3x3 košarkaške lige 2014." za sve zainteresirane održati će se u utorak 20. svibnja u 19.30h u Branjugovoj 1 (ulaz sa strane Vlaške) u uredu za pastoral mladih. Više u nastavku teksta.

Više ...

Final-four mješovitog KOL-a

U nedjelju (18.5.) će se u OŠ Ivana Filipovića igrati Final-four mješovite Katoličke Odbojkaške Lige "Bl. Ivan Merz".  Tamo će nastupiti i naša ekipa koja je ujedno i domaćin ovog mini turnira. Nakon osvajanja lige od strane ženske ekipe, mješovita se također nada naslovu. Tako da dođite u nedjelju i pogledajte dobru odbojku te podržite naše cure i dečke! Rasored u nastavku.

Više ...

basketball Košarka treninzi
seniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
juniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
mlađi kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
football Nogomet treninzi
seniori Sveti Petar 1
 • srijeda, 21:00 - 23:00 Velesajam
seniori Sveti Petar 2
 • petak, 19:00 - 21:00 Kaptol
seniori Sveti Petar 3
 • ponedjeljak, 22:00 - 23:00 ŠRC Jelenovac
seniori Sveti Petar SV
 • Nema informacija o terminima treninga.
krizmanici Sveti Petar krizmanici
 • Nema informacija o terminima treninga.
prvopričesnici Sveti Petar prvopričesnici
 • Nema informacija o terminima treninga.
volleyball Odbojka treninzi
Seniorke OK Sveti Petar
 • nedjelja, 11:00-12:00 OŠ Ivana Filipovića