Športsko društvo

Mali nogomet - prvo mjesto napokon ostalo doma

Završio je i 6. turnir Petrovo - Sven Vuić. Ideja da se svi sportovi održe na istom mjestu uspjela je i turnir je prošao odlično. Ove godine nas je i vrijeme poslužilo, jer koliko nas sjećanje služi, još nije bilo godine da za vrijeme turnira nije padala kiša. Možda je i to razloga što je napokon, nakon 1. turnira i pet sušnih godina, jedna ekipa Sv. Petra osvojila malonogometni turnir. Više o malonogometnom dijelu turnira u nastavku.

Više ...

Rezultati streetball

U nastavku članka pogledajte rezultate streetballa koji se igrao u 4 kategorije.

Više ...

Turnir Petrovo 2011 - Sven Vuić -> Raspored

Kao što smo i najavili u srijedu počinje turnir Petrovo 2011 - Sven Vuić. Ove godine turnir se odigrava u sva tri sporta na igralištima Studentskog doma Lašćina. Program počinje u 9h i to u sva tri sporta, odbojci, malom nogometu i streetballu. Za streetball se još možete i prijaviti na igralištu prije samog početka turnira. U nastavku pročitajte par bitnih informacija vezanih za turnir te detaljan raspored za mali nogomet i odbojku.

Više ...

Treća ekipa osvojila Josipovo 2011.

Kao uvertira u turnir Petrovo, ovaj vikend održao se prvi turnir Josipovo u organizaciji župe Sv. Josipa s Trešnjevke. Dečki iz Josipa, ove godine odlučili su napraviti turnir povodom dana svoje župe. Na turniru je nastupilo 8 ekipa. Naša ekipa, Sv. Petar 3, osvojila je prvo mjesto na turniru te im ovim putem čestitamo!!! Drugo mjesto osvojila je ekipa Sv. Obitelji, dok je treće mjesto osvojila ekpa s kvarta pod nazivom Ciglenica. Isto tako čestitamo povratniku u ekipu, Anthonyju Petru Kneževiću, koji je osvojio nagradu za najboljeg golmana turnira. Nadamo se da je dečkima ovo bilo ...

Više ...

6. TRADICIONALNI TURNIR PETROVO 2011. - SVEN VUIĆ

Već 6. godinu za redom Športsko društvo župe Sv. Petar, povodom blagdana Sv. Petra i Pavla, organizira turnir u 3 sporta (mali nogomet, košarka/streetball, odbojka). Od 2008. godine turniru je dodano i ime nesretno poginulog igrača jedne od župnih malonogometnih ekipa, Svena Vuića. Turnir traje od 22.06-25.06.

Više ...

Košarka - završetak lige

Nakon prošlogodišnjeg 2. mjesta na tablici na kraju sezone C-1 regionalne lige Centar, ove godine naši su igrači priželjkivali još malo bolji rezultat, te su držali željeno 1. mjesto do polovine druge polusezone. Ali nakon nekoliko pretrpljenih ozljeda i bolesti, a i nedovoljne angažiranosti većine igrača i nedolazaka na trening, ekipa Svetog Petra nije se mogla nositi s izazovom, te i ove godine završila na 2. mjestu, a zasluženo 1. mjesto osvojila je ekipa iz Ivanića vođena najboljim igračem lige Mariom Kraljem. Čestitke Ivaniću na ulasku u B-1 ligu!

Više ...

basketball Košarka treninzi
seniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
juniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
mlađi kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
football Nogomet treninzi
seniori Sveti Petar 1
 • srijeda, 21:00 - 23:00 Velesajam
seniori Sveti Petar 2
 • petak, 19:00 - 21:00 Kaptol
seniori Sveti Petar 3
 • ponedjeljak, 22:00 - 23:00 ŠRC Jelenovac
seniori Sveti Petar SV
 • Nema informacija o terminima treninga.
krizmanici Sveti Petar krizmanici
 • Nema informacija o terminima treninga.
prvopričesnici Sveti Petar prvopričesnici
 • Nema informacija o terminima treninga.
volleyball Odbojka treninzi
Seniorke OK Sveti Petar
 • nedjelja, 11:00-12:00 OŠ Ivana Filipovića