Športsko društvo

SRETAN USKRS!!!

thumb Svim članovima i njihovim obiteljima te svim prijateljima i ostalima želimo sretne i blagoslovljene Uskršnje blagdane!

Više ...

11. kolo KMNL i Križni put na Ksaveru

Ove subote, 31.03. odigrati će se 11. kolo Katoličke malonogometne lige, standardno na terenima Kušlanove gimnazije. Dan prije utakmica, u petak 30.03. s početkom u 20h održati će se tradicionalni križni put za mlade na Ksaveru. Detaljnije o križnom putu i raspored za naše ekipe za subotu pročitajte u nastavku.

Više ...

Početak proljetnog dijela KMNL

Nakon duge zimeske stanke, ovog vikenda, u subotu 10.3., počinje proljetni dio Katoličke malonogometne lige. Tako seniori nastavljaju sa 8. kolom tradicionalno na terenima Kušlanove gimnazije, dok krizmanici nastvaljaju od 4. kola na terenima OŠ Matija Gubec na Knežiji. Sv. Petar je svoju krizmaničku ekipu tek oformio tako da ćemo tijekom sezone odigrati ova propuštena 3 kola. Prvopričesnici su igrali u dvoranama tijekom zime tako da je njihova liga već pri kraju. Isto tako povod početka lige održati će se misa u nedjelju u 18h u zagrbačkoj katedrali. O svemu detaljnije u nastavku.

Više ...

Uspjeh naših dečkiju u 1. HMNL

Zbog "štrajka" seniora MNK Uspinjače, od početka ove polusezone, u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi za isti klub nastupaju juniori. Ti juniori su već niz godina članovi pomladka Uspinjače, a sad su stjecajem okolnosti dobili privilegiju da igraju za seniorsku ekipu. Također, ti isti juniori su većinom članovi ekipe Sv. Petar SV tj. "naši klinici". Prošlog vikenda su dečki ostvarili i prvu pobjedu! Detaljnije čitajte  u nastavku.

Više ...

Misije u gradovima - naši sportaši nosili Stepinčev križ

thumb U sklopu inicijative "Misije u gradovima" na Pepelnicu, Čistu srijedu 22.02.2012., naši sportaši nosili su križ koji je bl. Alojzije Stepinac nosio na hodočašću u Svetoj zemlji 1937. godine. Dečki su preuzeli križ tijekom mise u zagrebačkoj katedrali i s njim kroz grad došli na misu u našu župu. Detaljnije čitajte u nastavku, a slike pogledajte u našoj galeriji.

Više ...

Zajednička misa i sastanak članova ŠD Sveti Petar

U ovu nedjelju, 19.02., svi članovi ŠD obavezni su doći na misu u 10:15h, nakon koje će se održati zajednički sastanak u prostorijama župe. Tema sastanka su treninzi, aktivnosti i planovi za nadolazeću proljetnu polusezonu.

Više ...

basketball Košarka treninzi
seniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
juniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
mlađi kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
football Nogomet treninzi
seniori Sveti Petar 1
 • srijeda, 21:00 - 23:00 Velesajam
seniori Sveti Petar 2
 • petak, 19:00 - 21:00 Kaptol
seniori Sveti Petar 3
 • ponedjeljak, 22:00 - 23:00 ŠRC Jelenovac
seniori Sveti Petar SV
 • Nema informacija o terminima treninga.
krizmanici Sveti Petar krizmanici
 • Nema informacija o terminima treninga.
prvopričesnici Sveti Petar prvopričesnici
 • Nema informacija o terminima treninga.
volleyball Odbojka treninzi
Seniorke OK Sveti Petar
 • nedjelja, 11:00-12:00 OŠ Ivana Filipovića