Športsko društvo

Odbojkašice do naslova uz samo jedan izgubljeni set!

Baš u vrijeme kada su i zagrebačke Mladostašice vratile trofej Prvenstva Hrvatske u Zagreb nakon 7 godina suše, članice katoličke odbojkaške ekipe Sveti Petar osvojile su katoličku odbojkašku ligu Bl. Ivan Merz. Pod snažnim vodstvom kapetanice Nives Cota, uporne igračice u sastavu Barbara Jelušić, Anita Kutleša, Ana Leko, Patricija Pejić, Ivana Pjevač, Dragica Posavec, Vasja Mijatović, Antonija Sikirić, Marija Žmire, po prvi su se puta nakon osnutka ekipe domogle trona. Ekipa je osnovana prije 9 godina, a kroz te godine ekipa, a i sama liga, doživjele su razne promjene. Ali ...

Više ...

Susret hrvatske katoličke mladeži u Dubrovniku

Svake dvije godine održava se susret hrvatske katoličke mladeži. Ove godine taj susret održati će se u Dubrovniku. Vikend održavanja susreta je 26. i 27. travnja. Pokret je autobusima iz Zagreba u petak 25. travnja u večernjim satima. Cijena cijelog izleta je 300 kuna. Za sve detalje pogledajte službenu web stranicu susreta: www.mladi-dbk.com, a za detalje oko prijava obratite se na e-mail adresu športskog društva, direktno u našoj župi ili voditeljima momčadi.

Više ...

Završen 8. Turnir Petrovo 2013 – Sven Vuić

Prošli tjedan završen je još jedan, osmi po redu, turnir Petrovo 2013 – Sven Vuić. I ove godine turnir se odigrao u 3 sporta, malom nogometu, streetballu i odbojci. Turnir je trajao od 20. do 25. lipnja, igralo se pet dana, a sve se odigravalo na terenima i u dvorani osnovne škole Ivana Gorana Kovačića. Uz sportska događanja bilo je tu i roštilja, glazbe i odlične zabave i druženja. O rezultatima turnira čitajte u nastavku.

Više ...

Turnir Petrovo 2013 - Sven Vuić

Pošto smo ušli u 6. mjesec, kao i svake godine, vrijeme je da najavimo 8. tradicionalni turnir Petrovo - Sven Vuić. Turnir traje od 22. do 25.6., a i ove godine će se igrati na terenima OŠ Ivana Gorana Kovačića na zagrebačkoj Šalati. Turnir se odvija u tri sporta, a to su odbojka, mali nogomet i ulična košarka (streetball). Detaljnije čitajte u nastavku članka.

Više ...

Završena KMNL i KOL

Zadnje subote u mjesecu svibnju održana je misa zahvalnica za proteklu sezonu Katoličke malonogometne lige i Katoličke odbojkaške lige. Misa je održana u župi prvaka KMNL, Sv. Obitelji na Trnju, a misu je predvodio povjerenik za pastoral mladih vlč. Ivica Budiščak. Nakon mise dijeljene su nagrade za proteklu sezonu, a poslije toga za sve ekipa organizirana je prigodna zakuska uz gledanje finala Lige Prvaka. Detaljnije u nastavku.

Više ...

Sretan Uskrs!

Sretan i Blagoslovljen Uskrs želimo svim članovima i prijateljima ŠD Sv. Petar, kao i svim ljudima dobre volje.

Više ...

basketball Košarka treninzi
seniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
juniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
mlađi kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
football Nogomet treninzi
seniori Sveti Petar 1
 • srijeda, 21:00 - 23:00 Velesajam
seniori Sveti Petar 2
 • petak, 19:00 - 21:00 Kaptol
seniori Sveti Petar 3
 • ponedjeljak, 22:00 - 23:00 ŠRC Jelenovac
seniori Sveti Petar SV
 • Nema informacija o terminima treninga.
krizmanici Sveti Petar krizmanici
 • Nema informacija o terminima treninga.
prvopričesnici Sveti Petar prvopričesnici
 • Nema informacija o terminima treninga.
volleyball Odbojka treninzi
Seniorke OK Sveti Petar
 • nedjelja, 11:00-12:00 OŠ Ivana Filipovića