Športsko društvo

Zajedno u Kristu

U naslovu članka možete pročitati službeni slogan dolaska Pape Benedikta XVI u Zagreb. Papa će sutra, 04.06., doći na bdijenje s mladima na Trg bana Josipa Jelačića. Bdijenju mogu pristvovati oni koji su se ranije prijavili i osigurali su kartu. Sretnike koji imaju kartu upozoravamo da na Trg moraju doći najkasnije do 18h. Oni koji nemaju kartu, mogu doći ispred Katedrale i preko video zida pratiti bdijenje. U nedjelju, 05.06., Papa će služiti misu na Hipodromu. Za to karata još uvijek ima, tako da se javite u svoje župe.

Više ...

Uskrs kup - rezultati

Čestitamo ekipi iz župe Sv. Marka Križevčanina na osvojenom Uskrs kupu 2011. Isto tako velike čestitke našim prvopričesnicima koji su osvojili 3. mjesto te klincima iz Sv. Petar SV koji su seniorskom dijelu turnira završili 4 i osvojili najprestižniju nagradu, onu za Fair Play. Detaljnije o rezultatima čitajte u nastavku članka.

Više ...

Uskrs kup

Ovog vikenda, 07. i 08.05., održava se Uskrs kup u organizaciji KMNL. Očekuje nas bogati program, jer se utakmice igraju sve 3 kategorije koje igraju i u ligi. Dakle nastupiti će 15 seniorskih, 14 krizmaničkih i 8 prvopričesničkih ekipa. Turnir će trajati u subotu od ranog jutra, pa do kasnog popodneva, dok su u nedjelju završnica za krizmanike i seniore od 10 pa do 15 sati. Sve utakmice se odigravaju na terenima Kušlanove gimanzaije, pa ako imate vremena navratite. Sv. Petar nastupa sa dvije seniorske, krizmaničkom i prvopričesničkom ekipom. Raspored za naše ekipe pogledajte u nastavku.

Više ...

Blaženi Ivan XXIII. prvak KMNL 2010 ⁄ 2011

Završila je i još jedna sezona Katoličke malonogometne lige - Bl. Alojzije Stepinac. Stari novi prvak je ekipa Blaženog Ivana XXIII. iz Dubrave koja je u napetoj utakmici zadnjeg kola, koje je utakmicom protiv drugoplasiranog Sv. Josipa direktno odlučivala o prvaku, pobjedom od 1:0 obranila prošlogodišnji naslov. ŠD Sv. Petar ovim putem čestita prvacima i želi što veći uspjeh na državnom natjecanju! O uspjesima naših ekipa čitajte u nastavku članka.

Više ...

Sretan Uskrs!

thumb Sretan i blagoslovljen Uskrs želi Vam Športsko društvo Sveti Petar!

Više ...

Raspored Uskrs kupa 2011.- odbojka

thumb

Više ...

basketball Košarka treninzi
seniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
juniori KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
mlađi kadeti KK Sveti Petar
 • Nema informacija o terminima treninga.
football Nogomet treninzi
seniori Sveti Petar 1
 • srijeda, 21:00 - 23:00 Velesajam
seniori Sveti Petar 2
 • petak, 19:00 - 21:00 Kaptol
seniori Sveti Petar 3
 • ponedjeljak, 22:00 - 23:00 ŠRC Jelenovac
seniori Sveti Petar SV
 • Nema informacija o terminima treninga.
krizmanici Sveti Petar krizmanici
 • Nema informacija o terminima treninga.
prvopričesnici Sveti Petar prvopričesnici
 • Nema informacija o terminima treninga.
volleyball Odbojka treninzi
Seniorke OK Sveti Petar
 • nedjelja, 11:00-12:00 OŠ Ivana Filipovića