Ove subote, 31.03. odigrati će se 11. kolo Katoličke malonogometne lige, standardno na terenima Kušlanove gimnazije. Dan prije utakmica, u petak 30.03. s početkom u 20h održati će se tradicionalni križni put za mlade na Ksaveru. Detaljnije o križnom putu i raspored za naše ekipe za subotu pročitajte u nastavku.

Križni put za mlade koji se već dugi niz godina održava na Ksaveru u petak uoči Cvjetne nedjelje predvoditi će kardinal Josip Bozanić, a mladi će ksaverskom kalvarijom pronijeti "Stepinčev križ" kojega je Blaženik nosio na hodočašću u Svetu zemlju 1937. godine, a koji je također obilježio inicijativu "Misije u gradovima" hodočasteći po župama grada Zagreba.
KMNL i KOL isto tako tradicionalno već dugi niz godina sudjeluju na ovom križnom putu. Tako će biti i ovaj puta te će svaka malonogometna ekipa koja dođe sa minimalno 5 igrača dobiti nagradna 3 boda, a svaka odbojkaška ekipa koja dođe sa minimalno 6 igračica dobiti će nagradna 2 boda.
Ovim putem i mi mlade pozivamo da se pridruže ovom događaju.

U KMNL-u naši dečki se i dalje bore u prve dvije lige.
U 1. ligi naša prva i druga ekipa još uvijek vode tešku borbu za ostanak u ligi. Trenutno nisu na lošim pozicijama pa se nadamo da će ostati ili tako ili da će se još više podići prema vrhu tablice.
U 2. ligi naša treća i četvrta ekipa su još uvijek u vrhu tablice i nadamo se da će uspjeti ostvariti zacrtani cilj, a to je plasman u 1. ligu.

Raspored naših ekipa pogledajte u nastavku, a cijeli raspored i tablice na: http://www.pastoralsportasa.hr/
Napominjemo samo da kako je to nova stranica, organizatori imaju još nekih problema, tako da tablice nisu u potpunosti točne. Nadamo se da će to biti uskoro ispravljeno.

Seniorska liga (Kušlanova):
1. liga: Sv. Petar 1 - Duh Sveti 11:20
              Sv. Petar 2 - Sv. Blaž   11:20
              Sv. Petar 2 - Blaženi Ivan XXIII. 10:00  (10. kolo)
2. liga: Sv. Petar 3 - Dominikanska mladež   08:00
              Sv. Petar SV - Sv. Barbara   08:40