Pošto smo ušli u 6. mjesec, kao i svake godine, vrijeme je da najavimo 8. tradicionalni turnir Petrovo - Sven Vuić. Turnir traje od 22. do 25.6., a i ove godine će se igrati na terenima OŠ Ivana Gorana Kovačića na zagrebačkoj Šalati. Turnir se odvija u tri sporta, a to su odbojka, mali nogomet i ulična košarka (streetball). Detaljnije čitajte u nastavku članka.

Kao što smo i u naslovu članka napisali turnir će se igrati na terenima OŠ Ivan Goran Kovačić.
Međutim odbojka će se ipak igrati u dvorani iste škole. Igra se mješovita odbojka sa minimalno 3 djevojke u terenu. Turnir se igra po pravilima Katoličke odbojkaške lige. Kotizacija za prijavu na turnir je 200kn po ekipi.
Prijaviti se možete na našu e-mail adresu sdsvetipetar@gmail.com ili na broj mobitela 0915698557 kod Nives, naše voditeljice odbojkaške sekcije.

Malonogometni turnir igra se na vanjska dva terena navedene škole.
Igra se 4+1, loptom četvrokom te po pravilima Katoličke malonogometne lige. Za turnir smo predvidjeli tri kategorije, a to su seniorska, rođeni 2000. i mlađi te rođeni 1994. i mlađi.
Kotizacija za seniorski dio turnira je 400kn, a za mlađe kategorije 200kn.
Prijaviti se možete na našu e-mail adresu sdsvetipetar@gmail.com ili na broj mobitela 0913653353 kod Petra, našeg voditelja nogometne sekcije.

Turnir u uličnoj košarci ili stretballu, kao što i sami naziv kaže, igrati će se na vanjskim terenima škole.
Igra se 3 na 3 (s mogućom 1 zamjenom) te po pravilima Katoličke košarkaške lige. Za turnir smo predvidjeli četiri kategorije, a to su seniorska, dječaci rođeni 2000. i mlađi,  dječaci rođeni 1995. i mlađi te djevojčice rođene 1998. i mlađe.
Kotizacija za sve kategorije je 20kn po igraču.
Prijavite se možete na našu e-mail adresu sdsvetipetar@gmail.com ili na broj mobitela 0915060322 kod Stanka, našeg voditelja košarkaške sekcije.

Nagrade u svim sportovima i kategorijama su pehari i medalje te sportska oprema.
Misa za kraj turnira, podjela nagrada te prigodna zakuska održati će se u utorak 25.6. u 18:30 u našoj župi.

Pozivamo vas sve da nam se pridružite na ovom turniru, koji se odvija kada ostali turniri i lige miruju te zajedno s nama proslavite dan naše župe i prisjetite se našeg Svena.
Prijavite se!