Ovaj vikend se igrala završnica katoličke mix odbojkaške lige, tako zvani „final four“. Taj mini turnir igraju četiri najbolje ekipe na tablici koje su svoje bodove vrijedno skupljale pobjedama i odlascima na vjerske susrete. Naše odbojkašice i odbojkaši uvjerljivo su držali prvo mjesto tablice te tako učestvovali tom mini turniru. O rezultatima čitajte u nastavku.

U polufinalnoj utakmici naši cure i dečki lako su svladali Navještenje BDM iz Velike Gorice s 2:0 u setovima. Finalna utakmica se igrala protiv najvećih rivala, Kraljice Svete Krunice Borongaj. Ekipa Sv. Petra, popularno zvana "Pero", je bila u punom sastavu, a i imali su asa u rukavu, odličnu na servisu Anu Leko. Unaprijed se znalo da će to biti jedna jako zanimljiva utakmica. Vrlo motivirana ekipa s Borongaja bila je bolja u bloku od naše ekipe što je presudilo utakmici. Nažalost, sv. Petar je izgubio s 0:2 u setovima te su se igrači i igračice morali zadovoljiti srebrom. Kapetan ekipe, Nives Cota, govori da su ciljali na veći rezultat – dvostruku krunu:
"Taj rezultat svakako nije bio naš cilj, no rezimirajući sezonu, bila je ovo uspješna godina za ""Peru"" – zlato u ženskom dijelu i srebro u mix kategoriji ne zvuči loše, zadovoljni smo,a i imamo prostora da slijedeće godine budemo još i bolji." te dodaje da je u samoj finalnoj utakmici protivnik bio koncentriraniji: "O samo finalnoj utakmici nema se što puno analizirati, protivnici su bili koncentriraniji i u nekim dijelovima igre kvalitetniji. Nekoliko taktičkih grešaka i brzopletih odluka sigurno je utjecalo na nesigurnost ekipe i možebitni konačni rezultat, no u borbi do samog kraja ekipa se držala složno. Čak su i ostale članice ženske ekipe došle bodriti svog ""Peru"", što je pokazatelj povezanosti i zajedništva."
No, da ne bude sve kako treba, sv. Petar od polusezone nije bio potpun, ali koga nema bez njega se mora: "Moram spomenuti da je redove Pere prodrmala činjenica da od polusezone, zbog službenih pravila KOL-a, gubimo jednog člana mix ekipe. Naš najmlađi član Davor je u drugoj polovici sezone zaigrao za seniorski prvoligaški klub Croatia, što nas je primoralo da ostatak sezone odigramo bez njega. No, škvadra smo igrali svi ili ne. I na kraju za sve članove odbojkaških ekipa  - BUM BUM PERO :)"