Završila je još jedna sezona katoličke odbojkaške lige. I ove godine naša Župa je imala svoje predstavnike u obje kategorije (ženska i mix). U ženskom dijelu lige sudjelovalo je šest ekipa koje su tijekom sezone odigrale ukupno 60 utakmica. Naša ekipa sv. Petra odigrala je 10 utakmica te pobijedila u čak 8 dvoboja, no nažalost na putu prema osvajanju zlata stala joj je ekipa sv. Nepomuka, koja je u obje međusobne utakmice izborila pobjedu (2:0 i 2:1).

Sada već standardni sastav ekipe čine: Patricia Bingula, Nives Cota, Barbara Jelušić, Anita Kutleša, Ana Leko, Vasja Mijatović, Patricija Pejić, Ivana Pjevač, Ana Ženetić i Marija Žmire, koje su tijekom sezone u prijateljskoj utakmici pobijedile ekipu FER-a (polufinaliste Zagrebačke sveučilišne odbojkaške lige). S druge strane, u mix katoličkoj ligi za ekipu sv. Petra, osim naših djevojaka, igrali su odbojkaši Ante Barišić i Damjan Šprem, a kako bi se ekipa održala, u pomoć su nam uskočili i nogometaši Andro Cota, Luka Hrgović i Tomislav Hrgović. U prilično jakoj konkurenciji od 8 ekipa odigrano je ukupno 112 utakmica. Ova sezona donijela je najviše promjena u mix ekipi sv. Petra, koja je u 14 odigranih utakmica ostvarila 8 pobjeda i bila poražena 6 puta. Naš je najmlađi član ekipe Andro Cota dobio priliku tek u zadnjoj utakmici sezone te se dokazao i kao buduća odbojkaška snaga sv. Petra (protivnike smo pobijedili 2:0). Nisu nezamjećeni ostali ni ostali nogometaši, sad bih ih već mogli nazvati odbojkašima, koji su plijenili pažnju od samih početaka. Luka sa svojom visinom, lakoćom i izuzetnim napadom, a Tomislav sa svojom energijom, pobjedničkim duhom i virtuoznim poenima. Ono s čime se ova ekipa može ponositi je sada već konstantno "izbacivanje" prvoligaša. Naime, sve je počelo s našim Davorom Cota, koji je uz sv. Petar (i svoj matični odbojkaški klub) sazrio u seniorskog prvoligaša te juniorskog reprezentativca, nakon njega ostali smo i bez tri člana ekipe (Luke, Matije i Vedrana), koji su ove sezone ponovo zaigrali u prvoligaškim klubovima. No kada bi netko pomislio da je to sve, ima još... Za našeg se novog igrača (nogometaša) Luku Hrgovića raspituje klub, koji je ove sezone ušao u prvu jakosnu skupinu prve hrvatske odbojkaške lige. Dalo bi se zaključiti, ako netko želi zaigrati u prvoj ligi prvo mora proći obuku u sv. Petru. :-)
U, može se reći, nešto rezultatski slabijoj sezoni ekipe sv. Petra su opet zauzele visoke pozicije, pa je tako ženska ekipa zauzela 2. mjesto, a mix ekipa 4. mjesto. Bez obzira što smo mogli bolje, zadovoljni smo rezultatom ali i trudom i odgovornosti naših članova koji su omogućili da naše ekipe tijekom cijele sezone nisu odgodile niti jednu utakmicu (što je sada već veliki problem cijele katoličke lige), a kapetanica Nives Cota ističe da je najviše ponosna na timski duh i fair play te očekuje još uspješniju 2015/2016 sezonu.