Jučerašnjim Final4 Uskrs kupa u malom nogometu završena su natjecanja u katoličkim ligama za ovu sezonu. Ekipe iz naše župe ponovno su ostvarile zapažene uspjehe, a detaljnije čitajte u nastavku.

Krenuti ćemo s odbojkom.
Naša ženska ekipa ligu je završila kao prva i time osvojila ligu za ovu sezonu.
Mješovita ekipa osvojila je srebrnu medalju odmah iza ekipe Sv. Ivana Nepomuka iz Stupnika. Naša mješovita ekipa ovom uspjehu pridodala je i drugo mjesto na Uskrs kupu.
Uz ova dva natjecanja, odbojkašice i odbojkaši tradicionalno su nastupili na međunarodnom turniru u Sloveniji, gdje su cure osvojile prvo mjesto, a dečki drugo.
Čestitamo svim odbojkašima, a posebno curama koje su osvojile dva zlata ove sezone!

Kao što smo spomenuli na početku članka, jučer se odigrao Final4 Uskrs kupa. Na njemu je nastupila i naša ekipa Sv. Petar 1. Drugu godinu za redom, polufinale su nesretno izgubili nakon izvođenja šesteraca. U regularnom dijelu je bilo 0:0 te je tako ekipa BDM Žalosne prošla u finale, a na kraju i osvojila kup. Naša ekipa za 3. mjesto svladala je ekipu Sv. Vida Brdovec i tako se drugu godinu zaredom okitila broncom.
Što se tiče kupa, zanimljivo je još spomenuti da četvrtfinale ponudilo zanimljiv dvoboj između Sv. Petra 1 i 3 u kojem su nakon 1:1 u reglularnom dijelu stariji prošli nakon izvođnja šesteraca.

U ligaškom dijelu natjecanja, od naših ekipa najbolje su natjecanje završili prošlogodišnji osvajači, ekipa Sv. Petar SV, i to na 2. mjestu, 3 boda iza novih prvaka ekipe Sv. Josipa koji će našu ligu ovoga vikenda predstavljati na međubiskupijskom prvenstvu u Dubrovniku.
Ekipa Sv. Petar 1 završila natjecanje na 4. mjestu i to s istim brojem bodova kao i ekipa iz Dubrave, ali s lošijom gol razlikom. Tako da ove godine ekipi Sv. Petra 1 pripada drvena medalja.
Naša 3. ekipa osvojila je 3. mjesto u 3. ligi i tako ostvarila pravo da se sljedeće sezone natječe u višem rangu.

Misa za kraj sezone i dodjela nagrada održati će se 11. lipnja u župi Sv. Josipa na Trešnjevci.